Dinar de Germanor (estiu 2017)

El passat 16 de juny es va celebrar el primer dinar d’ATJ. Va ser un èxit d’assistència ja que ens vam reunir 70 antics treballadors de l’hospital dels diferents estaments. L’organització de la reunió va ser a càrrec de les nostres companyes, la Teresa “Subi” i la Belen Hevia. Les dues es van encarregar de preparar la llista dels interessats a assistir i del lloc de trobada. Aquesta va ser al restaurant El Trull, al casino de Granollers. A causa de la gran quantitat d’assistents corria perill el lloc de reunió per un problema de capacitat, però la “Subi”, amb les seves arts, va aconseguir que el lloc fos la sala on es fan classes de ball, un espai ampli però acollidor i especialment bé refrigerat, per fugir de la temperatura que feia a fora.
Va ser molt agradable la trobada amb vells companys, que no companys vells, i l’intercanvi de converses sobre les nombroses anècdotes compartides en l’època laboral i les vivències en l’actual etapa de jubilats.
Es va prohibir parlar dels típics xacres i malalties que afligeixen a aquest grup d’edat. Es van fer nombroses fotografies que, en breu, col·locarem al blog per poder baixar-les o sol·licitar-les com a record del festiu acte.

Instruccions per veure les fotografies que es van fer el dia 16 de juny de 2017, del dinar dels socis de l’ATJ:

  • Entrar a GMAIL
  • Escriure l’adreça: associjubigranollers@gmail.com
  • Paraula de pas: hospitalGranollers
  • Prémer la icona de 9 cuadrets negres (a dalt a la dreta de la pantalla)
  • Prémer “DRIVE”

Deixar una resposta